Foundation for Local Government Reform
Отзиви от нашите e-ЧИТАТЕЛИ

Вашият седмичник е изключително полезен и информативен.
Антония Обретенова, Leader Academy, август 2016

Бих искала да ви благодаря за оказваната от вас подкрепа и редовното публикуване на обученията, които организираме, в седмичника на ФРМС. С ваша помощ представители на над 100 НПО са се обучили и значително разшириха познанията си по темите, по които работим.
Теодора Иванова, Фабрика 360, май 2016

Поздравления за чудесния бюлетин!
Емилиян Методиев, Сдружение Фуутура, април 2016

Б
лагодарим за вашия бюлетин, който е един изключителен продукт!
Юрий Анджекарски,
Професионален форум за образованието
, април 2016

 

Отдавна следим Вашия седмичник - това е една от най-полезните инициативи, до които съм се докосвала и искам да Ви благодаря. Прекрасно е да има синтезирана информация за конкурси, стипендии, стажове и всичко подобно.
Димана Сотирова, AIESEC Варна, юли 2015

Вие сте една от най-популярните и четени медии по отношение на новини за финансиране, инициативи, актуални събития и дейности в сферата на подпомагането на МСП, земеделските производители, иновациите, младежкото предприемачество и т.н.
Пламен Тодоров
, Бизнес информационен и консултантски център – Сандански (април 2015)

Много съм доволна от предоставената в бюлетина информация за предстоящите проекти и възможности за финансиране. 
Милена Иванова, април 2015

Вашият Е-седмичник е един от най-надеждните "първоизточници" на информация за програми, конкурси, състезания за нас и хората от Смолян. Подборът на новини е добър и най-важното "пресен".
Антоанета Николова, Европа директно Смолян, 12 декември 2013

От Читалище "Младост 2003" гр. Самоков нямаме думи да изразим колко полезно е, това че получаваме електронния седмичник! Чрез него информираме много млади хора да участват в конкурси и др. Лесно откриваме информация за проекти, обучения и инициативи, в които участваме - и те ни отварят врати за нови.  
Читалище "Младост 2003" гр. Самоков, април 2013

От няколко години съм абонат на  „Електронен седмичник“ и моето мнение е, че това издание е  едно от малкото  полезни и издържани електронни  услуги  в нашата държава! Интересното е, че повечето организации в неправителствения сектор, с които работим, също са абонирани и често коментираме и обсъждаме предложената информация, което ни спестява много време и усилия! Благодаря ви! 
Мартин Христов, ICTD Bulgaria Association, януари 2013

От няколко години получавам електронното издание FLGR E-Weekly. Страшно съм доволна и редовно го преглеждам. Намерила съм много полезна за мен информация.
Милена Станиславова, януари 2012 г.

Благодаря за толкова полезната информация, която получавам всяка седмица.   
Марта Радева, НЧ "Алеко Константинов 1884", Провадия, юни 2011


Като ваши редовни абонати сме изключително благодарни за възможностите, които получаваме чрез вашето издание.  
Мария Иванова, НЧ "Петър Парчевич 1927", юни 2011

Искам да благодаря, че ми изпратихте този огромен списък с конкурси, участия, стажове ... С желание ще участвам в някои от тях, към които проявявам интерес и смятам че ще вляза в срока! Още веднъж благодаря!  
Емилия Митева, 3 юни 2011 г.


Благодаря за редовното получаване на бюлетина. Върши ми много полезна работа.
Атанаска Тонева, май 2011

 Бюлетинът, който получавам ми помага много за търсене на програми за участие с проекти.
Юлия Йозова, СОУ Димитър Благоев”- град Свищов, януари 2011

Здравейте, приятели! Благодаря ви за полезната информация, която ни изпращате чрез електронния седмичник! 
Милко, Драгиново, Велинград, 31 май 2007 г.


За нас вашето издание е сериозен източник на информация и не го пропускаме!
Фондация Сирак, януари 2007 г.


Топли поздрави от Кула! Сърдечно благодаря на целия екип за приноса ви в реформирането на общината ни. Благодаря ви за идеите, които ни давахте през цялата годината чрез материалите в бюлетина.
януари 2007 г.

 Благодаря ви за това, което правите. Електронният седмичник е единствената подобна информация, излизаща в България.  
Теодор Василев, Народно читалище "Бъдеще сега", 18 ноември 2006 г.

Благодаря ви за електронния седмичник и месечния информационен бюлетин, които получаваме редовно. В тях винаги намираме интересна и актуална информация по различни теми, свързани с добри практики в областта на местното икономическо развитие, източници на финансиране на НПО-сектора, членството на България в ЕС и др.
Тази информация често ползваме в нашата работа като неправителствена организация. Тя ни дава възможност да сме в течение на това, което се случва в останалите райони на страната, подсказва ни идеи, помага ни да кандидатстваме за финансови средства по отворени донорски програми.
Дора Димитрова, изпълнителен директор, Агенция за икономическо развитие Варна, 20 октомври 2006 г.

Благодаря за полезната информация, която получавам чрез вашия електронен седмичник. Бъдете все така добри!
Надежда Дардова, ОО на СИБ - Перущица, 13 октомври 2006 г.

Много ценна и полезна информация. Изключително много Ви благодаря за труда, който полагате. Когато информацията идва навреме, ние имаме добрата възможност да работим бързо и добре, да докажем възможностите на българина пред света. Благодаря!

Христо Йорданов, фондация "Странджа-Приморско", 3 март 2006 г.

Благодаря на Фондацията и на тези, които списват електронния седмичник за винаги актуалната и точна информация. С ваша помощ съм винаги в крак с новините.
общински експерт, 14 февруари 2006 г.

Благодаря за електронния информационен бюлетин! Когато новините идват бързо, всичко е постижимо! С уважение за труда ви! 
Д. Тасевска, 8 февруари 2006 г.


През 2005 г. използвах много успешно електронния седмичник на ФРМС и лично го препоръчах на други хора от третия сектор и общинската администрация. Мисля, че информацията, която публикувате, е много актуална и обхваща голямо многообразие от конкурсни форми... - за всеки има по нещо. Признавам, той дори ме направи малко мързелива, т.е. не влизам в много от сайтовете, в които влизах преди. Читалище "Напредък" - Търговище участва в две програми благодарение на актуалната информация, която намерихме тук: младежите от творческия ни клуб се включиха в няколко от конкурсите за стихове и есета, а дори и четиригодишната ми дъщеря участва в един от конкурсите за рисунка. Ще се върна на актуалността - за мен това е най-ценното: когато даваш възможност на всеки да е конкурентен според възможностите си, защото честа практика е по различни сайтове да се публикува информация за конкурси няколко дни преди крайния срок. Вашият седмичник отдавна е и наш, ще се радваме да го четем и през тази година!
Диляна Стойчева, ОНЧ "Напредък" - Търговище, 13 януари 2006 г.

 
В сдружение ИНТЕРФИЛМАРТ, което работи в мрежа с 15 други организации, поне 50-ина човека (продуценти, режисьори, оператори, сценаристи, писатели, преводачи, музиканти, художници, актьори и др.) сме абонати, затова от името на всички благодаря, че на професионално ниво и своевременно ни:
- информирате по широк кръг въпроси; - осигурявате преведени на български език документи, в това число и нормативни;
- осигурявате достъп до информация за сесии и конкурси (благодарение, на което през миналата година участвахме в редица конкурси и спечелихме 3);
- получаваме информация за възможности за обучение, което е важно за младите автори и студентите, които членуват при нас,
Но също така, че илюстрирате какъв би бил резултатът от сътрудничеството между държавен сектор, НПО, общини и частен сектор (кино- и ТВ- производството са почти 100%).
Николай Йотов, Сдружение ИНТЕРФИЛМАРТ, София, и ИНТЕРФИЛМАРТ - Клон Кърджали, 7 октомври 2005 г .

Информацията, която предлагате в Електронния седмичник, е изключително полезна! Благодаря на целия екип. Продължавайте напред!
Анна Лозанова, Българска национална телевизия, 8 юни 2005 г.

Служител съм в сравнително малка общинска администрация. С нетърпение очаквам всеки брой на Вашия седмичник. Лично аз съм абонирала вече 7-8 колеги от общината. Радвам се, че Ви има. Вие ми помагате изключително много в ежедневната ми работа, тъй като съм главен специалист "Общински програми за развитие" в общината. Особено полезни са връзките и новините, които предлагате.

Нели Кръстева, главен специалист "Общински програми за развитие", Община Бойчиновци, област Монтана, 15 април 2005 г.

Все по-професионално изпипана работа! Браво! И целият сайт, и е-изданието носят изключително ценна и актуална информация. Да сте живи и здрави!

Ванилин Гавраилов, Община Вълчи дол, 16 март 2005 г.

Въпреки че не работя в системата на публичната администрация или НПО, аз с удоволствие чета електронното Ви издание. Ж ивея и работя в малка община, служителите в чиято общинска администрация и понятие си нямат какво става из страната и света. По мое мнение Вашето електронно издание би трябвало по задължение да бъде разпращано до всички общини в страната, за да може да се чете поне, а пък може и мерки по подобряване на ефективността на работата да предприемат след дълго четене. Тази огромна информационна база, която организацията Ви е създала в полза на общини и НПО, а и на училища, култура и т.н., е изключително полезна база за успешна работа на инициативни хора. С благодарност към екипа Ви за възможността да се получава такава подробна и всестранна информация
Ст. Попова, Самоков, 16 март 2005 г.

Благодарим за ценната информация.
Ценка Димитрова , Фондация"Трета възраст" , 11 март 2005 г.

Искам да благодаря на създателите на електронния седмичник! Благодаря Ви от сърце! Информацията, която получаваме чрез него, се оказва изключително полезна за нашата организация! Очакваме с нетърпения всеки брой!
Лидия Панкова, Сдружение "Шанс", Разлог, 10 февруари 2005 г.

Електронният седмичник е ВЕЛИК! Той съдържа и ефективно разпространява актуална информация, която е ценен ресурс за всички. Благодарение на седмичника научих за конкурс относно участие в обучение, кандидатствах и го спечелих! Не мога да си представя какво бих правила без електронната Ви база данни! Благодаря на способния екип, който го създава! Благодаря от името на всичките си колеги, които всяка сряда трескаво очакват да получат електронното "прозорче към света".
Диана Бебенова-Николова, Община Силистра, 21 декември 2004 г.

Уважаеми колеги! Твърде малко са изказаните благодарности за това, че Ви имаше и през 2004 г. Все повече се увеличава броят на тези, които ползват Вашия електронен седмичник и все повече информация получаваме от Вас. Благодаря Ви за това, че ни спестявате време и давате силен старт за защита на проекти!
Нели Кирякова, 9 декември 2004 г.

Вашият седмичник съдържа много полезна информация. Поздравления и много години ползотворна работа!   
Анна Костова Иванова, Сдружение с нестопанска цел "Мизия - 2004"


Много Ви благодаря за е-Седмичник. Това е най-полезното ми седмично четиво. В резултат и на навременната информация само през втората половина на 2004 г. подготвихме три успешни проекта. Искрено Ви желая здраве и оптимизъм през 2005 г.
Огнян Лазаров, Общинска администрация - гр. Гоце Делчев, 5 декември 2004 г.

Присъствах на обучение, предназначено за участниците в дискусионен форум Силистра. Така открих е-Седмичник. Благодаря за усилията на екипа, изготвящ бюлетина. Бъдете все така добри!
Р


Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, info@nimasystems.com