Foundation for Local Government Reform
Отзиви от нашите e-ЧИТАТЕЛИ

 
Поздравления за чудесния бюлетин!
Емилиян Методиев, Сдружение Фуутура, април 2016

Б
лагодарим за вашия бюлетин, който е един изключителен продукт!
Юрий Анджекарски,
Професионален форум за образованието
, април 2016

Отдавна следим Вашия седмичник - това е една от най-полезните инициативи, до които съм се докосвала и искам да Ви благодаря. Прекрасно е да има синтезирана информация за конкурси, стипендии, стажове и всичко подобно.
Димана Сотирова, AIESEC Варна, юли 2015

Вие сте една от най-популярните и четени медии по отношение на новини за финансиране, инициативи, актуални събития и дейности в сферата на подпомагането на МСП, земеделските производители, иновациите, младежкото предприемачество и т.н.
Пламен Тодоров
, Бизнес информационен и консултантски център – Сандански (април 2015)

Много съм доволна от предоставената в бюлетина информация за предстоящите проекти и възможности за финансиране. 
Милена Иванова, април 2015

Вашият Е-седмичник е един от най-надеждните "първоизточници" на информация за програми, конкурси, състезания за нас и хората от Смолян. Подборът на новини е добър и най-важното "пресен".
Антоанета Николова, Европа директно Смолян, 12 декември 2013

От Читалище "Младост 2003" гр. Самоков нямаме думи да изразим колко полезно е, това че получаваме електронния седмичник! Чрез него информираме много млади хора да участват в конкурси и др. Лесно откриваме информация за проекти, обучения и инициативи, в които участваме - и те ни отварят врати за нови.  
Читалище "Младост 2003" гр. Самоков, април 2013

От няколко години съм абонат на  „Електронен седмичник“ и моето мнение е, че това издание е  едно от малкото  полезни и издържани електронни  услуги  в нашата държава! Интересното е, че повечето организации в неправителствения сектор, с които работим, също са абонирани и често коментираме и обсъждаме предложената информация, което ни спестява много време и усилия! Благодаря ви! 
Мартин Христов, ICTD Bulgaria Association, януари 2013

От няколко години получавам електронното издание FLGR E-Weekly. Страшно съм доволна и редовно го преглеждам. Намерила съм много полезна за мен информация.
Милена Станиславова, януари 2012 г.

Благодаря за толкова полезната информация, която получавам всяка седмица.   
Марта Радева, НЧ "Алеко Константинов 1884", Провадия, юни 2011


Като ваши редовни абонати сме изключително благодарни за възможностите, които получаваме чрез вашето издание.  
Мария Иванова, НЧ "Петър Парчевич 1927", юни 2011

Искам да благодаря, че ми изпратихте този огромен списък с конкурси, участия, стажове ... С желание ще участвам в някои от тях, към които проявявам интерес и смятам че ще вляза в срока! Още веднъж благодаря!  
Емилия Митева, 3 юни 2011 г.


Благодаря за редовното получаване на бюлетина. Върши ми много полезна работа.
Атанаска Тонева, май 2011

 Бюлетинът, който получавам ми помага много за търсене на програми за участие с проекти.
Юлия Йозова, СОУ Димитър Благоев”- град Свищов, януари 2011

Здравейте, приятели! Благодаря ви за полезната информация, която ни изпращате чрез електронния седмичник! 
Милко, Драгиново, Велинград, 31 май 2007 г.


За нас вашето издание е сериозен източник на информация и не го пропускаме!
Фондация Сирак, януари 2007 г.


Топли поздрави от Кула! Сърдечно благодаря на целия екип за приноса ви в реформирането на общината ни. Благодаря ви за идеите, които ни давахте през цялата годината чрез материалите в бюлетина.
януари 2007 г.

 Благодаря ви за това, което правите. Електронният седмичник е единствената подобна информация, излизаща в България.  
Теодор Василев, Народно читалище "Бъдеще сега", 18 ноември 2006 г.

Благодаря ви за електронния седмичник и месечния информационен бюлетин, които получаваме редовно. В тях винаги намираме интересна и актуална информация по различни теми, свързани с добри практики в областта на местното икономическо развитие, източници на финансиране на НПО-сектора, членството на България в ЕС и др.
Тази информация често ползваме в нашата работа като неправителствена организация. Тя ни дава възможност да сме в течение на това, което се случва в останалите райони на страната, подсказва ни идеи, помага ни да кандидатстваме за финансови средства по отворени донорски програми.
Дора Димитрова, изпълнителен директор, Агенция за икономическо развитие Варна, 20 октомври 2006 г.

Благодаря за полезната информация, която получавам чрез вашия електронен седмичник. Бъдете все така добри!
Надежда Дардова, ОО на СИБ - Перущица, 13 октомври 2006 г.

Много ценна и полезна информация. Изключително много Ви благодаря за труда, който полагате. Когато информацията идва навреме, ние имаме добрата възможност да работим бързо и добре, да докажем възможностите на българина пред света. Благодаря!

Христо Йорданов, фондация "Странджа-Приморско", 3 март 2006 г.

Благодаря на Фондацията и на тези, които списват електронния седмичник за винаги актуалната и точна информация. С ваша помощ съм винаги в крак с новините.
общински експерт, 14 февруари 2006 г.

Благодаря за електронния информационен бюлетин! Когато новините идват бързо, всичко е постижимо! С уважение за труда ви! 
Д. Тасевска, 8 февруари 2006 г.


През 2005 г. използвах много успешно електронния седмичник на ФРМС и лично го препоръчах на други хора от третия сектор и общинската администрация. Мисля, че информацията, която публикувате, е много актуална и обхваща голямо многообразие от конкурсни форми... - за всеки има по нещо. Признавам, той дори ме направи малко мързелива, т.е. не влизам в много от сайтовете, в които влизах преди. Читалище "Напредък" - Търговище участва в две програми благодарение на актуалната информация, която намерихме тук: младежите от творческия ни клуб се включиха в няколко от конкурсите за стихове и есета, а дори и четиригодишната ми дъщеря участва в един от конкурсите за рисунка. Ще се върна на актуалността - за мен това е най-ценното: когато даваш възможност на всеки да е конкурентен според възможностите си, защото честа практика е по различни сайтове да се публикува информация за конкурси няколко дни преди крайния срок. Вашият седмичник отдавна е и наш, ще се радваме да го четем и през тази година!
Диляна Стойчева, ОНЧ "Напредък" - Търговище, 13 януари 2006 г.

 
В сдружение ИНТЕРФИЛМАРТ, което работи в мрежа с 15 други организации, поне 50-ина човека (продуценти, режисьори, оператори, сценаристи, писатели, преводачи, музиканти, художници, актьори и др.) сме абонати, затова от името на всички благодаря, че на професионално ниво и своевременно ни:
- информирате по широк кръг въпроси; - осигурявате преведени на български език документи, в това число и нормативни;
- осигурявате достъп до информация за сесии и конкурси (благодарение, на което през миналата година участвахме в редица конкурси и спечелихме 3);
- получаваме информация за възможности за обучение, което е важно за младите автори и студентите, които членуват при нас,
Но също така, че илюстрирате какъв би бил резултатът от сътрудничеството между държавен сектор, НПО, общини и частен сектор (кино- и ТВ- производството са почти 100%).
Николай Йотов, Сдружение ИНТЕРФИЛМАРТ, София, и ИНТЕРФИЛМАРТ - Клон Кърджали, 7 октомври 2005 г .

Информацията, която предлагате в Електронния седмичник, е изключително полезна! Благодаря на целия екип. Продължавайте напред!
Анна Лозанова, Българска национална телевизия, 8 юни 2005 г.

Служител съм в сравнително малка общинска администрация. С нетърпение очаквам всеки брой на Вашия седмичник. Лично аз съм абонирала вече 7-8 колеги от общината. Радвам се, че Ви има. Вие ми помагате изключително много в ежедневната ми работа, тъй като съм главен специалист "Общински програми за развитие" в общината. Особено полезни са връзките и новините, които предлагате.

Нели Кръстева, главен специалист "Общински програми за развитие", Община Бойчиновци, област Монтана, 15 април 2005 г.

Все по-професионално изпипана работа! Браво! И целият сайт, и е-изданието носят изключително ценна и актуална информация. Да сте живи и здрави!

Ванилин Гавраилов, Община Вълчи дол, 16 март 2005 г.

Въпреки че не работя в системата на публичната администрация или НПО, аз с удоволствие чета електронното Ви издание. Ж ивея и работя в малка община, служителите в чиято общинска администрация и понятие си нямат какво става из страната и света. По мое мнение Вашето електронно издание би трябвало по задължение да бъде разпращано до всички общини в страната, за да може да се чете поне, а пък може и мерки по подобряване на ефективността на работата да предприемат след дълго четене. Тази огромна информационна база, която организацията Ви е създала в полза на общини и НПО, а и на училища, култура и т.н., е изключително полезна база за успешна работа на инициативни хора. С благодарност към екипа Ви за възможността да се получава такава подробна и всестранна информация
Ст. Попова, Самоков, 16 март 2005 г.

Благодарим за ценната информация.
Ценка Димитрова , Фондация"Трета възраст" , 11 март 2005 г.

Искам да благодаря на създателите на електронния седмичник! Благодаря Ви от сърце! Информацията, която получаваме чрез него, се оказва изключително полезна за нашата организация! Очакваме с нетърпения всеки брой!
Лидия Панкова, Сдружение "Шанс", Разлог, 10 февруари 2005 г.

Електронният седмичник е ВЕЛИК! Той съдържа и ефективно разпространява актуална информация, която е ценен ресурс за всички. Благодарение на седмичника научих за конкурс относно участие в обучение, кандидатствах и го спечелих! Не мога да си представя какво бих правила без електронната Ви база данни! Благодаря на способния екип, който го създава! Благодаря от името на всичките си колеги, които всяка сряда трескаво очакват да получат електронното "прозорче към света".
Диана Бебенова-Николова, Община Силистра, 21 декември 2004 г.

Уважаеми колеги! Твърде малко са изказаните благодарности за това, че Ви имаше и през 2004 г. Все повече се увеличава броят на тези, които ползват Вашия електронен седмичник и все повече информация получаваме от Вас. Благодаря Ви за това, че ни спестявате време и давате силен старт за защита на проекти!
Нели Кирякова, 9 декември 2004 г.

Вашият седмичник съдържа много полезна информация. Поздравления и много години ползотворна работа!   
Анна Костова Иванова, Сдружение с нестопанска цел "Мизия - 2004"


Много Ви благодаря за е-Седмичник. Това е най-полезното ми седмично четиво. В резултат и на навременната информация само през втората половина на 2004 г. подготвихме три успешни проекта. Искрено Ви желая здраве и оптимизъм през 2005 г.
Огнян Лазаров, Общинска администрация - гр. Гоце Делчев, 5 декември 2004 г.

Присъствах на обучение, предназначено за участниците в дискусионен форум Силистра. Така открих е-Седмичник. Благодаря за усилията на екипа, изготвящ бюлетина. Бъдете все така добри!
Радио Менес - Силистра, Мария Стефанова, 20 октомври 2004 г.

Благодарим Ви за електронния седмичник, който ни изпращате. Успехи на целия екип!
Милко Кепчелев, Информационен Център - с. Драгиново, 16 септември 2004 г.

Най-добри сте в Републиката!!
Регионална занаятчийска камара - Шумен, 21 юли 2004 г.

Отваряме редовно всичките ви писма и информацията, която получаваме, ни е много полезна. Смятаме, че това е една много полезна практика и вашият информационен седмичник трябва да достига до възможно най-широк кръг от хора, институции и организации.
Николай Костов, Information Society 2001, 13 май 2004 г.

Благодаря ви за тази страница. Винаги навреме с актуална информация. За мен е удоволствие да бъда ваш абонат.
Маргарита Касабова, кмет на с. Калипетрово, Силистра, 11 май 2004 г.

С удоволствие чета вашия електронен седмичник и съм много благодарна, че благодарение на вас получавам пълна информация за действащите програми и проекти.
Пенка Михайлова, ПР на Община Мъглиж, 22 април 2004 г.

Бюлетинът е много съдържателен и ви благодаря, че продължавате да ми го изпращате.
Галина Колева, Институт по социология към БАН София, 18 септември 2003 г.

Интернет-страницата ви е хубава и полезна. С удоволствие я ползвам.
Атанас Тасев, Bank High Sys Ltd София, 18 септември 2003 г.

Абонат съм както на електронния ви седмичник, така и на списанието Реформата в местното самоуправление и ги намирам за изключително полезни и информативни.
Десислава Стоилова, докторант по финанси, Югозападен Университет Благоевград, 12 септември 2003 г.

Абонирана съм за вашия бюлетин, който предлага невероятно полезна информация.
Диана Иванова, експерт към Съюза на учените в България София, 23 юни 2003 г.

Редовно ползвам информацията ви. Впечатляваща е вашата загриженост за улесняване работата на общините и те трябва да са изключително благодарни.
Светла Диева, Фондация "Мостове" - Мадан, 19 юни 2003 г.

Радвам се, че се абонирах за Вашия Електронен седмичник!
Деница Радева, програмен координатор, OD CAP team, ARC София, 18 юни 2003 г.

Вашият бюлетин е ценен ресурс за сектора.
Ирен Стефанова, Асоциация 3 NET, София, 3 юли 2003 г.

Благодарим Ви за любезността и полезната информация!
Пламен Петров, главен секретар на БЧК Шумен, 12 юни 2003 г.

Поздравления и адмирации на целия творчески екип за прекрасното издание!
Вера Ничева, юрист при Българска търговско-промишлена палата, София, 6 юни 2003 г.

Благодаря ви за редовното изпращане на вашия бюлетин. Това ми осигурява богата информация, която ползвам в предаването Гражданска култура по програма Христо Ботев на БНР.
Румяна Панайотова, радио-журналист, БНР, София, 6 юни 2003 г.

Пише ви редовен читател на бюлетина. Бих искала да ви поздравя с полезното и интересно издание, което ни носи нужната информация навреме.
Мира Радкова, Русе, 6 юни 2003 г.

Благодаря ви за интересния седмичник! От него научавам винаги нови неща.
Снежина Заимова, Регионално развитие Област София, 5 февруари 2003 г.

Случайно попаднах на страницата ви и съм много доволен от информацията, която намерих там. Напълно подкрепям дейността ви.
Цветомир Генов, 2 февруари 2003 г.

Ще се радвам да получавам електронния седмичник на ФРМС и през тази година, защото той се утвърди като най-доброто специализирано издание за иницииране и популяризиране на добрите практики в областта на регионалната политика. Наистина е много полезен за моята работа.
арх. Мариана Исусова, Областна администрация Плевен, 20 януари 2003 г.

Поздрави и благодарности за е-седмичника и за всичко, което правите... Съществуването на вашата фондация, дейността на вашия екип и електронния седмичник са моята светлина в тунела, моята възможност за избор, надеждата, че ще стават все повече професионалистите, които си гледат работата, за да се сбъдне мечтата ни за България.
Надя Мочкова, Сдружение Балкански Младежки Форум , Свищов, 26 декември 2002 г.

Абонирана съм за вашия бюлетин и с нетърпение чакам всяка сряда следващия. Той ни помага да си сверяваме часовниците с други съмишленици. Щастлива съм,че ви има!
Румяна Тодорова, адвокат и основател на няколко нестопански сдружения, Враца, 24 ноември 2002 г.

Случайно попаднах на вашия сайт и информацията в него много ме заинтригува. Бих искала да се абонирам за електронния седмичник на ФРМС.
Силвия Гешова, магистър по финанси в СУ Св. Климент Охридски , София, 20 октомври 2002 г.

Приемете поздравления за хубавия седмичник!
Дима Тодорова, Национален инсталационен съюз, София, 26 септември 2002 г.

Сърдечно ви благодарим за вашето списание!
Борис Борисов, председател на Дом на милосърдие и правата на човека, Лом, 5 септември 2002 г.

Абониран съм за електронния бюлетин. Искам да ви поздравя за това, че много добре си вършите работата и най-вече ефективно, а за нас това означава полезно.
Н. Сиджимов, 5 август 2002 г.

Използвам случая да изразя мнението си за вашия сайт мисля, че е най-добрият за информация по възможните за кандидатстване фондове и още по-важно за опита на вече осъществени в България проекти.
Петър Алексиев, отдел "Регионално развитие", Областна администрация Ямбол, 5 юли 2002 г.

Редовно следим вашето електронно издание и изказваме удовлетворението си от интересните неща, които намираме в него.
Николай Енчев, изпълнителен директор на Общинска агенция за устойчиво развитие, Карлово, 4 юли 2002 г.

Благодарим Ви за ценната информация, която ни изпращате!
Мария Самарджиева, председател на Съюза на специалистите по паркове и ландшафт в България, София, 13 юни 2002 г.

Смятаме, че изданието е много добро и полезно. Успех!
Лилия Брезина, BSBCP проект "Източни Родопи", Хасково, 4 май 2002 г.

Със своята актуална и полезна информация е-седмичник намери своето място в живота на Община Сливен. С голям интерес го следим. Чрез това електронно издание се стимулират новаторски търсения и се трупа професионален опит.
Таня Рангелова, главен специалист ЦИАОГ, Община Сливен, 10 април 2002 г.

Информацията е много полезна и дава възможност на НПО да научават новините от ФРМС и от сектора навреме.
Цвета Ненова, сдружение "Европейски пространства 21", Русе, 1 април 2002 г.

На целия екип на Е-Weekly ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ! Желая Ви много здраве и успех във Вашата дейност.
Борис Станков, секретар на Община Годеч, редовен читател на седмичника, 22 март 2002 г.

Седмичникът, който подготвяте, е изключително полезен и интересен. Поздравления и благодарности на екипа, който го създава!
Мария Ангелова, координатор на Клуб Отворено общество - Пловдив, 21 март 2002 г.

Благодаря за полезната и актуална информация в електронния седмичник.
Маргарита Бойкова, Община Варна, 14 март 2002 г.

Много се радваме, че сме абонирани за електронния бюлетин, който е много ценен за нашата работа и го популяризираме при всеки удобен случай.
Екипът на Младежки културно-информационен център, Габрово, 11 март 2002 г.

Благодаря на Вашия екип, че бе така любезен и ми изпраща Електронния седмичник на Вашата фондация. Информацията, която намирам в него, е доста интересна и полезна. Той ще ми помага в работата с местните организации с нестопанска цел.
Стоян Марков, началник отдел "Кординация и административен контрол", Областна администрация - Сливен, 8 март 2002 г.

Намираме за изключително полезен и бихме искали да получаваме вашият е-седмичник.
Даниела Йорданова, Сдружение за регионално развитие, Община Горна Оряховица, 19 февруари 2002 г.

С удоволствие бихме получавали eлектронния седмичник! В него има толкова богата и полезна информация!
Татяна Йолчева, Община Враца, 18 февруари 2002 г.

Намирам за безкрайно полезен вашия електронен седмичник. Бих желала да го получавам и за в бъдеще.
Бети Маврова, Фондация "Ресурсен център", София, 14 февруари 2002 г.

E-седмичник на ФРМС съдържа много ценна информация за нашия регион. Поздравления за великолепното издание, което сте създали!
Силва Ковачева, Телецентър PC3, Мадан, 4 февруари 2002 г.

Dobio sam vas elektronski casopis od 12-og decembra.Voleo bih da na mojoj e-mail adresi i nadalje dobijam vase elektronske novosti jer smatram da u Jugoslaviji ne postoje elektronske vesti na nivou vasih.
Dragan Taskov, Predsednik drustva za zastitu zivotne sredine "Stara planina", Pirot, 2 февруари 2002 г.

Много съм доволен от съдържанието на електронния седмичник, който редовно чета от вашата страница.
Стоян Зайков, Център за социална адаптация на групи в риск, Пловдив, 1 февруари 2002 г.

Вашето седмично издание е необходимо и полезно за работата в нашата община! Бъдете все така актуални!
Пенка Михалева, Община Елхово, 31 януари 2002 г.

С голям интерес разглеждаме уеб-страницата на ФРМС и бихме се радвали ако можем да получаваме е-седмичника. Екипът на ABC, Нови Пазар, 28.01.2002 г.

Вашият е-седмичник представлява интерес за нас и бихме желали да го получаваме.
Регионален център по проект Читалище /ПРООН, Видин, 25 януари 2002 г.

Поздравления! Много полезна информация.
Изабел Урибе, Делегация на Европейската комисия в България, София, 21 януари 2002 г.

Вашият седмичник съдържа много полезна информация и е чудесен.
PC3 Infocenter, Трявна, 10 януари 2002 г.

 

 

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, info@nimasystems.com