Foundation for Local Government Reform
2006/06: 2 Информационна среща - Трън

На 20 юни 2006 г. в Трън ще се проведе втората информационна среща в рамките на информационната кампания в няколко региона в страната, озаглавена Възможности за развитие на селските райони в България: политиката на Европейския съюз и прилагането на подхода ЛИДЕР . Информационната кампания е част от проект Селска мрежа и ЛИДЕР , осъществяван съвместно от Министерството на земеделието и горите, Програмата на ООН за развитие и ФРМС.

Основната цел на информационната кампания е да представи пред общините, местните нестопански организации, бизнеса и гражданите новата посока и възможностите за развитие на селските райони, които са залегнали в общоевропейската политика и Националния стратегически план за развитие на селските райони на България 2007 2013 г. Участниците в срещите ще могат да се запознаят със значението на подхода ЛИДЕР за насърчаване на устойчивото развитие на селските райони и ще научат повече за това какво е местна инициативна група и как такива групи вече успешно работят в страната.

Представяме на вашето внимание програмата на информационната среща и заявката за участие, където можете да откриете повече информация за точното място на провеждане на събитието.

За допълнителна информация:
Марина Димова, ФРМС, тел.: 02/9768931;
електронна поща:
[email protected]

Разходите за материали и храна по време на срещата се покриват от проекта, а участниците от региона следва да покрият разходите си за пътни.

Следващата по ред информационна среща ще се проведе в Разлог на 27 юни 2006 г. в многофункционална та зала на читалище 15 септември , ул. Шейново 2 .
Заявка за участие в срещата в Разлог

Разчитаме на активното участие на всички заинтересовани от пробуждането за ново развитие селски райони!

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]