Foundation for Local Government Reform
2008/07: БАУРЧР обяви конкурс за обучители
Желаещите да участват в конкурса трябва да изпратят резюме и примерни материали по обученията до 4 август.

Българската асоциация по управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР) обяви конкурс за лектори и обучители за семинари на асоциацията. Обученията са част от проекта "БАУРЧР – ефективност и професионализъм в управлението и развитието на човешките ресурси в България", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет".

Темите на обученията са: оценка на персонала, финанси за управление и развитие на човешките ресурси,  ролята на управлението и развитието на човешките ресурси при изработване на корпоративна стратегия, управление на конфликти, управление на проекти, HR стандарти, измерване на ефективността от обучения на персонала, мотивационни схеми, системи за бонуси и компенсации.

Целта на обученията е  членовете на БАУРЧР да получат практически познания по темата, които ще ги подпомогнат в бъдещата им работа като специалисти по управление и развитие на човешките ресурси.

В конкурса могат да участват както организации, така и индивидуални кандидати. Могат да се подават документи за едно или повече обучения.

Подходящите кандидати трябва да са практици, преподаватели или консултанти с опит, които да притежават добри презентационни умения и да провокират въпроси и дискусии по време на семинарите. Те трябва да имат добър опит като лектори или обучители в конференции или работни срещи през последните 3 години.

Желаещите да участват в конкурса за обучители на БАУРЧР трябва да изпратят автобиография, резюме и примерни материали по обученията до 4 август.

Повече информация за конкурса можете да получите на телефон 02/ 950 1090 и 02/950 10 91.

http://www.karieri.bg/show/?storyid=524120

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]