Foundation for Local Government Reform
2011/02: Предстоящо: Обществена дискусия в Гоце Делчев, 28 февруари 2011 г.

На 28 февруари 2011 г., понеделник, от 11.00 ч. в Заседателната зала на Общински съвет - Гоце Делчев ще се състои обществена дискусия, чиято цел е да определи една услуга, която да бъде подложена на граждански мониторинг.

Отправяме покана за участие в срещата към граждани, представители на НПО, на местния бизнес, младежки и граждански групи, читалища, ЧБК, Съюз на пенсионерите, медии и всички заинтересовани.

На срещата ще бъдат представени резултатите от допитване до местния бизнес за качеството и удовлетвореността от услугите на местно ниво, както и резултатите от фокус група по темата с местни НПО.

Ще бъдат представени методи и успешни практики на граждански мониторинг на публични услуги на местно ниво.

Срещата ще бъде открита от кмета на Община Гоце Делчев г-н Владимир Москов и и.д. изпълнителния директор на ФРМС г-н Здравко Сечков.

След дискусия участниците ще определят една област на публични услуги, която да бъде наблюдавана от гражданите в рамките на проект „Граждански мониторинг за ефективно управление на публичните ресурси”.

Общините Кюстендил, Гоце Делчев и Кнежа са партньори на ФРМС в реализацията на проекта.

Този проект се финансира от Фондация „Америка за България”.

Фондация „Америка за България” подпомага развитието и растежа на динамичен частен сектор в полза на свободна и демократична България. Основана през 2008 година, Фондацията е наследник на Българо-американския инвестиционен фонд, създаден от Правителството на САЩ чрез Американската агенция за международно развитие. Грантовете, които Фондация „Америка за България” предоставя, продължават отношенията на доброжелателство и приятелство между народите на САЩ и България.

 


Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]