Foundation for Local Government Reform
Международна видеоконференция
прегледана: 6285

На 26 октомври 2004 г. ФРМС участва в двучасова международна видеоконференция, организирана от Американската агенция за международно развитие (ААМР) съвместно с Международната асоциация на градските управи, Вашингтон, САЩ.


Темата на конференция бе "Местните власти в подкрепа на икономическото развитие. Обслужване на бизнеса на едно гише и други инструменти и модели".


Тодор Младенов, ръководител екип във ФРМС, сподели опита на българските общини в изграждане и развитие на Центрове за услуги и информация на гражданите и създаване на Гишета на предприемача. Ина Райчева, програмен координатор, ФРМС, представи и други инициативи на българските общини в подкрепа на бизнеса, реализирани по проект Местно икономическо развитие и маркетинг в рамките на Програмата за техническо побратимяване.


Представителите на ФРМС отговориха на многобройни въпроси и обсъдиха с колегите от другите страни най-ефективните инструменти и модели, прилагани от местните власти за местно икономическо развитие.


В конференцията участваха представители на американските местни власти, представители на мисиите и подизпълнители на проекти на ААМР в Русия, Албания и други страни.

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]