Foundation for Local Government Reform
Мениджър за един ден
прегледана: 6208
На 29 март 2005 г. ФРМС взе участие в инициативата "Мениджър за един ден" и има удоволствието да посрещне в екипа си, макар и за един ден, Венелин Куцупаров (17 г.), Владимир Танев (16 г.) и Нина Дурчева (15 г.).



Владимир Танев (16 г.):

Нямах определени предпочитания къде точно искам да отида, най-вече исках да е място, където ще науча нещо ново и ще установя контакти. Затова много се радвам, че дойдох във ФРМС, защото намерих това, което исках.

Влязох в един екип, постави ми се конкретна задача. Чувствах се полезен в нещо по-голямо от обичайните ми занимания у дома.

Не искам прозвучи тривиално, но днес няма нещо, което да не ми хареса. За първи път съм в такава работна среда и самото напрежение от това, че съм тук, ми повишава настроението. Хората, с които се срещнах, работят хъс, обясниха ни толкова неща! Ще си тръгна само с хубави чувства.


Венелин Куцупаров (17 г.):

Хареса ми, че работната среда е разчупена, всеки работи в различни области. Това ми допада - не бих искал да работя в еднообразна чиновническа среда.


Нина Дурчева (15 г.):

Харесаха ми взаимоотношенията между хората, как се разбират помежду си и си помагат - според мен това е много важно. Отношението към външни хора също ме впечатлява.



Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]