Foundation for Local Government Reform
Обучение за фасилитатори на групови дискусии 2
прегледана: 6329
Центърът за обучение към ФРМС организира за втори път тази година практическо обучение за фасилитатори на групови дискусии. То ще се проведе от 2 до 5 юни 2006 г. в хотел Банкя Палас, град Банкя.

Участниците в курса ще имат възможност да подобрят своите умения да фасилитират и водят до консенсус обществени дискусии и да управляват вътрешната динамика на групите в дадена аудитория.

Практическите елементи в рамките на обучението са фокусирани върху подобряване на уменията за формулиране на подходящи въпроси, тези и задачи; да перифразират; да постигат съгласие в група и да използват пространството и езика на тялото си по най-подходящ за ситуацията начин.

Използваната методика е изключително интерактивна и включва индивидуални презентации, представяния в група, практическо фасилитиране на работна среща и упражнения по креативност, съчетани с много забавни и интересни моменти.

През обучение, проведено по тази методика, са преминали 94 експерти в България, като повечето от тях в момента са действащи модератори на форум сесиите в повече от 15 общини в страната.

Водещ лектор на обучението е Гинка Капитанова, изпълнителен директор на Фондацията за реформа в местното самоуправление, с многогодишен професионален опит като фасилитатор.

В края на обучението участниците получават сертификат за преминато обучение.

Местата в курса са ограничени.

За повече информация, можете да се обръщате към Николета Ефремова,
тел.: (02) 976 89 32

[email protected] 

Заявка за участие
Прикрепени файлове
1.doc1.doc

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]