Foundation for Local Government Reform
Световен ден на Географските информационни системи 2017
прегледана: 2525

На 15-ти ноември за 19-та поредна година България ще отбележи Световния ден на Географските информационни системи (ГИС). Като официален партньор на събитието ФРМС има удоволствието да ви покани да станете част от престижния ГИС форум, който ще се състои на 15.11.2017 г., от 9:00ч. в София Хотел Балкан.  

По традиция в рамките на събитието ще се проведе конференция, на която водещи български и международни експерти ще представят световните тенденции, успешни практики и проекти в областта на географските информационни технологии. Участниците в конференцията ще имат възможност да обменят опит и идеи с колеги от различни организации и да открият продукти и решения, които да им помогнат да работят по-бързо, лесно и ефективно.

Географските информационни системи намират все по-широко приложение във всички аспекти на съвременното общество. Мощните ГИС инструменти в комбинация с лесните за разбиране карти и богатите възможности за пространствени анализи, подпомагат експерти от различни сфери в постигането на по-устойчиво и прозрачно управление, по-ефективно сътрудничество и взимане на информирани решения. Пространственият контекст, анализи и карти са от ключово значение в множество области  като екология, сигурност, териториално планиране и развитие, инженерна инфраструктура, образование и много други.

Регистрирайте се за конференцията още сега на www.esribulgaria.com/conference            

Участието в събитието е безплатно!


Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]