Foundation for Local Government Reform
Социални аспекти на управлението
прегледана: 5701

Hа 11 и 12 ноември 2004 г. в София ФРМС проведе последния, пети обучителен модул по проект "Укрепване ролята на местните власти и третия сектор в областта на жилищната политика в България", финансиран от холандското Министерство на външните работи и реализиран съвместно с Институт по жилищна политика и градоустройство - Ротердам и PRC Bouwcentrum International.

Семинарът бе на тема "Управление на собствеността - социални аспекти". Лектори бяха експерти от Холандия и България. Основен акцент бе поставен върху гражданското участие при поддръжката на жилищния фонд на национално и международно ниво. Бяха разгледани темите: Гражданско участие: ограничения и потенциал; Участие в поддръжката на жилищния фонд в Централна и Източна Европа: уроци за България; Пречки пред гражданското участие в поддръжката на жилищния фонд в България.

Съвместно от лектори и участници бе разработена стратегия за последващи действия във връзка с целите на проекта.

В семинара участваха общински експерти от районите "Младост" и "Триадица", Столична община, както и експерти от Министерство на регионалното развитие и благоустройството, представители на нестопански организации.

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]