Foundation for Local Government Reform
2010/10/28-30: Първа Балканска конференция
прегледана: 4229

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в

Първата Балканска конференция за безизкопни технологии „Безизкопните технологии - Екологични възможности за изграждане и рехабилитация на подземната инфраструктура”,


която ще се проведе от 28 до 30 октомври 2010 в хотел „Империал” в град Пловдив. Събитието ще протече под егидата на г-н Иван Тотев, областен управител на Пловдивска област.

 

Конференцията се провежда с подкрепата на МРРБ и МОСВ. Организатор на форума е Българската асоциация за безизкопни технологиги (БАТТ), партньори са Камара на строителите в България и Фодацията за реформа в местното самоуправление.

 

За подкрепата на еврофондовете на проекти във ВиК сектора – настояща и бъдеща - ще говорят г-н Томислав Дончев, министър по управление на средствата от ЕС, и г-жа Малина Крумова, директор Дирекция „Кохезионна политика за околна среда”, МОСВ.

 

Своя опит ще споделят г-н Дек Доуни, президент на Международното общество за безизкопни технологии, г-н Ахмет Гюлеч, зам.-председател  на Турското общество за безизкопни технологии, г-н Лаурентиу Команеску, Румънска водна асоциация, проф. д-р Димитриос Арабелос, Аристотелов Университет, Солун, г-н Боян Ристовски, Директор сектор, ВиК Скопие, г-н Клаус Шмагер, член на съвета  на Германската асоциация за безизкопни технологии и други международно признати експерти от България, Балканите и Европа.

 

В програмата е включена и демонстрация - състезание за най-бърз монтаж на тръба по бизизкопен метод – „Управляемо хоризонтално сондиране”.

 

Всички разходи по участието в конференцията, включително и нощувките, (без пътните) са за сметка на организаторите.

 

За да се регистрирате за участие, моля попълнете и изпратете приложената заявка на e-mail: [email protected] или на факс (02) 976 89 30 до 12:00 ч. на 27 октомври, сряда вкл.

 

Прикрепени файлове

pokana.doc

programa.pdf

reg_form.doc

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]