Foundation for Local Government Reform
Информационна кампания
прегледана: 6383
Фондацията за реформа в местното самоуправление стартира информационна кампания в няколко региона в страната, озаглавена "Възможности за развитие на селските райони в България: политиката на Европейския съюз и прилагането на подхода ЛИДЕР". Информационната кампания е част от проект Селска мрежа и ЛИДЕР , осъществяван съвместно от Министерството на земеделието и горите, Програмата на ООН за развитие и ФРМС.


Основната цел на информационната кампания е да представи пред общините, местните нестопански организации, бизнеса и гражданите новата посока и възможностите за развитие на селските райони, които са залегнали в общоевропейската политика и Националния стратегически план за развитие на селските райони на България 2007 - 2013 г. Участниците в срещите ще могат да се запознаят със значението на подхода ЛИДЕР за насърчаване на устойчивото развитие на селските райони и ще научат повече за това какво е местна инициативна група и как такива групи вече успешно работят в страната.


Информационните срещи ще се проведат както следва:

    Вършец - 14 юни 2006 г. (сряда)
    Трън - 20 юни 2006 г. (вторник)
    Разлог - 27 юни 2006 г. (вторник)
    Хасково - 29 юни 2006 г. (четвъртък)
    Кърджали - 30 юни 2006 г. (петък)
    Тополовград - 4 юли 2006 г. (вторник)

Представяме на вашето внимание предварителния график на провеждане на информационните срещи по региони, за да дадем възможност на всички заинтересовани да се включат в кампанията. За целта е нужно да попълните и върнете обратно заявката за участие на електронна поща [email protected] не по-късно от три дни преди Информационната среща, към която проявявате интерес.

Запознайте се и с
Програмата на инормационните срещи.

Проектът покрива разходите за материалите и храна по време на информационната среща. Разходите за пътни до мястото на срещата са за сметка на участниците.

Разчитаме на активното участие на всички заинтересовани от пробуждането за ново развитие селски райони!

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]