Foundation for Local Government Reform
Продуктови премиери на изложенията и богата тематична програма на конференциите за Югоизточна Европа
прегледана: 2756

Организатор: Виа Експо

Партньор на събитието: ФРМС

От 5-ти до 7-ми април София ще бъде домакин на 12-то издание на изложенията и конференциите ЕЕ и ВЕ (eнергийна ефективност и възобновяема енергия), Smart Cities (интелигентни градове), LiftBalkans (асансьори и ескалатори) и Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране).

Към момента участие в изложенията ще вземат компании от 13 държави: Австрия, Белгия, България, Германия, Гърция, Дания, Италия, Полша, Португалия, Словакия, Швейцария, Холандия и Чешка Република. Силен е чуждестранният интерес към пазара ни - 50% от фирмите са от чужбина.

Акценти в продуктовите презентации и теми в конференциите

 ЕЕ & ВЕ: изолационни панели с минерална вата и полиуретанова пяна, съоръжения за отоплителни, климатични, вентилационни инсталации, пелетни котли за изгаряне на пелети и друга биомаса; пелети и екобрикети; соларни, хибридни и вятърни системи за производство на енергия; решения за когенерация; продукти в областта на хибридните технологии и др.

Теми в програмата: Източници на финансиране от европейските фондове за конкурентоспособност; Eвропейски директиви и българско законодателство; Централизирано отопление; Геотермална енергия; Пасивни сгради; Модернизиране на търговски центрове с цел намаляване на тяхната консумация на енергия; Зелените сгради в Германия.

 Smart Cities: цялостни решения за сградна автоматизация, които намаляват енергийни и оперативни разходи; енергоспестяващи светодиодни продукти.

Теми в програмата: Предизвикателства пред бъдещите градове; Аспекти на националната политика в ИТ; Зелени иновационни решения; Нови перспективи за българските общини; Бъдещи интернет приложения в градовете, транспорта и логистиката; Финансиране за интелигентни сгради; Интелигентно пътуване; Реализирани проекти за интелигентни градове в две български общини - София и Бургас

 Save the Planet: шредери, компостери, сепарираща и рециклираща техника, управление на опасни отпадъци, съдове за събиране от отпадъци и др.

Теми в програмата: Новият пакет от мерки за кръгова икономика; Законодателни цели за сектора управление на отпадъци; Рециклирането на пластмасови отпадъци; Технология за очистване на димни газове; Разрушаване на сгради и рециклиране на строителни отпадъци; Как да превърнем отпадъците в ресурс в секторите храни и напитки, селско стопанство и дървообработване.

 

Брошури'16:  ЕЕ и Интелигентни градове  Екология 

Статистика'15

www.viaexpo.com

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]