Foundation for Local Government Reform
Този път ще гласувам!
прегледана: 2153

Между 23 и 26 май 2019 г. във всички страни в Европейския съюз ще се проведат европейски избори. Резултатите от тях ще са определящи за бъдещето на европейския проект. Загрижен от надигащия се популизъм и заплахите пред демокрацията, Европейският парламент започна общоевропейска надпартийна кампания Този път ще гласувам.

Каним Ви да се включите в тази кампания, чиято цел е да насърчи повече хора да гласуват. Искаме повече хора да научат за каузата ни, която не е обвързана с никоя партия или политическо семейство в Европа. Над 150 000 европейци вече са се включили в тази инициатива, заявявайки, че ще гласуват на следващите европейски избори.

Ето защо Ви молим да се регистрирате в платформата Този път ще гласувам и да я популяризирате чрез Вашите канали за комуникация. Ако организирате събития, свързани с европейските избори, можете да ни пишете да ги включим в раздела за събития на платформата. За комуникации в социалните мрежи можете да използвате и хаштаговете #ТозиПътЩеГласувам и #АзизбирамЕС2019.

Повече за кампанията можете да научите от:

-        платформата Този път ще гласувам, на която можете да се регистрирате, като поемете ангажимент да гласувате или изявите желание да помогнете за разпространение на кампанията. След регистрацията получавате уникален линк, който може да споделяте с кръга си от приятели и последователи в социалните мрежи и по този начин също да привличате доброволци в кампанията;

-        сайта Европейски избори, който информира за процеса на гласуване и предлага резултати от предишните избори за ЕП, полезна информация за кампанията и как всеки може да се включи в нея;

-        сайта Какво прави Европа за мен, в който на достъпен език се обяснява с какво Европейският съюз е подобрил ежедневието ни, какви проекти е финансирал в региона ни, с какво помага на различни социални и професионални групи и в различни сфери на политиките;

-        приложението за мобилни устройства Citizens’ App, което съдържа информация за събития в близост до Вас по избрани от Вас теми.

В Центъра за изтегляне на материали са предоставени материали, които можете да ползвате за печат или за публикации в социални медии, свързани с евроизборите.

Екипът ни е на Ваше разположение за всякакви въпроси, свързани с кампанията.
Лице за контакт: Таня Чунтова (cc), тел. 0878853547, email:
[email protected]

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]