Foundation for Local Government Reform
е-Седмичникът на ФРМС - на 15!
прегледана: 3323
През септември 2016 г. е-Седмичникът на ФРМС навършва 15 години.

15 години всяка сряда вие, нашите читатели, получавате актуална информация в няколко рубрики, най-търсена от които е „Възможности за финансиране и обучение“.

За тези 15 години а абонатите му от цялата страна достигнаха над 17 100 души.

От началото на 2016-а до 1 септември в него бяха представени:

- 434 възможности за финансиране и конкурси;

- 235 възможности за обучения и стажове.


Искрени благодарности за Седмичника! Истински подвиг е, че в продължение на 15 години ФРМС успява да го поддържа. За мен Седмичникът е най-полезният източник на информация, голяма част от работата ми е свързана с неговото съдържание и затова го чета "топъл" още във вторник вечер. Пожелавам още дълги години да го има!
Диана Бебенова-Николова, Силистра, септември 2016

Бих искала искрено да Ви благодаря за това, че съществувате. Благодаря Ви за усилията, които полагате да съберете, обработите и представите информация, предназначена за хора с разностранни интереси, по най-добрия начин. Абонат съм на вашия седмичник от години и го намирам за изключително полезен.
Наистина, възможности за финансиране на обучение и специализации се обявяват на електронните страници на съответните програми, но търсенето и своевременно достигане до необходимата информация изисква много време и носи реален риск от пропускането на конкретни срокове.
Вашият седмичник е може би единственият източник на концентрирана информация, предоставяна от различни по рода си програми.
Весела Чалова,  преподавател в Университета по хранителни технологии – Пловдив, септември 2016

 

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]