Foundation for Local Government Reform
GIS Day 2011
прегледана: 4349


Всяка година през месец ноември светът отбелязва Световния ден на географските информационни системи. Тази година ГИС Денят в България ще бъде честван на 16 и 17 ноември с редица инициативи във водещите университети у нас, както и с Официален коктейл, съпроводен от Изложба-Конкурс за Карти.

Събитията се организират под патронажа на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщения и Министерството на околната среда и водите, с любезното съдействие на ЕСРИ България, HP България, ГИС Варна и Българска геоинформационна компания. Провеждането на ГИС Ден 2011 е с официалното партньорство на ФРМС, BGBC, БАСКОМ, БАГИС, НСОРБ, Зелени Балкани, Българска картографска асоциация, МГУ, ГГФ на СУ, УАСГ, ЛТУ и с медийната подкрепа на в. Строителство Градът.

Честването на ГИС Деня в България цели да популяризира Геопространствените технологии; да предостави възможност бизнесът, държавната администрация и образованието да се срещнат, за да обменят опит и споделят своите постижения и виждания за развитието на ГИС у нас.

С всяка изминала година ГИС обществото в България се разраства, а ГИС Денят добива все по-голяма популярност, обхващайки всички сфери на икономическия живот!

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]