Foundation for Local Government Reform
Експертна разработка
прегледана: 5594
Hа 25 януари 2005 г. в Пловдив Фондацията за реформа в местното самоуправление (ФРМС) организира публично представяне на експертна разработка на тема "Подготовката на местно и регионално ниво за членството на България в Европейския съюз. Предприсъединителни програми и Структурни фондове". Инициативата е част от проект на Министерство на външните работи по Комуникационната стратегия за присъединяване на България към Европейския съюз.

Домакин на събитието бе Областната администрация в Пловдив. Публичното представяне бе открито от Гьока Хаджипетров, областен управител на област с административен център - Пловдив. Обръщение към участниците произнесе д-р Красимир Мирев, председател на УС на Националното сдружение на общините в Република България. МВнР бе представено от Димитър Пехливанов, водещ на форума бе Здравко Сечков, ФРМС. Авторите на разработката бяха представени от Ингрид Шикова и Марина Димова. Към тях присъстващите отправиха многобройни въпроси. Събитието предизвика широк медиен интерес.

Експертната разработка разглежда основни проблемни сфери предвид бъдещото присъединяване на България към ЕС и предлага препоръки за подобряване на административния, програмния и проектния капацитет на местно и регионално ниво. Можете да я изтеглите от

уеб-страницата на ФРМС.
Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]