Foundation for Local Government Reform
ФРМС отбеляза 10-та си годишнина
прегледана: 6742

На 25 май 2005 г. Фондацията за реформа отбеляза своята 10-та годишнина. На тържеството присъстваха кметове, председатели на общински съвети и секретари на общини от цялата страна. Екипът на ФРМС бе почетен също така и от представители на повечето регионални асоциации на общини, НСОРБ, НАСО РБ, НАПИМС, АСКО, ИПАЕИ, представители на МРРБ, Инициатива Местно самоуправление, Уърлд Лърнинг , Американската агенция за международно развитие - България, Швейцарската агенция за развитие и сътрудничество, Програмата за развитие на ООН България, представители на МРРБ, министърът на икономиката Милко Ковачев, представители на неправителствени организации, партньори и приятели на Фондацията, както и бивши наши колеги.

На празника бяха прочетени поздравителни адреси до ФРМС от Президента на Република България Георги Първанов и Министър председателя на страната г-н Симеон Сакскобургготски.

По време на партито гостите имаха възможност да разгледат изложба на успехите на ФРМС, която може да се види и сега в офис сградата на Фондацията.

Управителният съвет и екипът на ФРМС благодарят за многобройните поздрави и пожелания, които получихме от цялата страна, и вярваме, че и занапред заедно ще вървим по пътя на промените към демократично, ефективно и близко до хората местно самоуправление в България!





Наградата на ФРМС от шеговития конкурс "За бутилката" при силно оспорвана надпревара получи АРИР Стара Загора за бутилка с препарат, който, както ни пишат те, успешно използват вече 10 години. Създаден експериментално, същият се наложи като най-добрият на пазара. Неговото име е:

ФРМСофол

Течен тор за местно самоуправление

Състав:

Професионализъм 100%

Екипност 100%

Хъс 100%

Микроелементи:

Гинка, Здравко, Ангел, Андрей, Антоанета, Веселина, Виолета, Демир, Елвира, Елена, Ирена, Йосиф, Камелия, Лили, Марина, Надежда, Невена, Николета, Ралица, Росица П., Росица Р., Тодор.

Приложение:

Подходящ за всички видове местни и областни управи. Отразява се добре и на дължавните органи чрез:

- партньорство;

- обмен на информация и опит;

- обучение;

- лобиране.

Забъркано от:

Първите свободно избрани кметове в България.

Резултати:

- Демокрацията в общините разцъфва в по-ярка окраска.

- По-продължителен цъфтеж на местните управи.

- Балансирано управление.

Срок на годност:

Докато съдържа висококачествени елементи.

Съхранение:

За предпочитане при постоянна стайна температура 28 25 0 С, но издържа и на по-големи температурни колебания. Да се взема сериозно преди и по време на употреба. След употреба по предназначение, по възможност да се смесва с бутилка с квалитетно съдържание. Това не поврежда елементите за повторна употреба.

Да се мотивира преди употреба!

Вредно за бюрократи и мързеливи общински и държавни служители.


Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]