Foundation for Local Government Reform
2009/05: Аналитичен доклад
Аналитичният доклад представя обобщената информация, събрана по време на изпълнението на Дейност 1 по проекта. Така в него са включени представяне и резултати от трите основни етапа, преминали при изпълнението на Дейност 1:
-          Организиране на обществени форуми
-          Анкетно проучване
-          Проучване на национално законодателство и чужд опит
Структурата на доклада следва логиката за представяне на резултатите от всяка от отделните фази на проучването на настоящето състояние, нуждите и очакванията на местната общественост от предоставяне на прозрачност при работата на администрацията. В края на доклада ще бъдат изведени основните изводи и някой препоръки за подобряване на процес на включване на неправителствения сектор и широката общественост в процеса на вземане на решения и предоставяне, респективно получаване на информация за работата на администрацията. Към аналитичния доклад могат да бъдат намерени и документни свързани с отчетността на всяко от проучванията, организирани в анекси към документа.
 
Проект “Мониторинг и оценка на възможностите за подобряване прозрачността на общинските администрации” с бенефициент Международни градски сътрудници Фондация (МГС) и партньор Фондация за развитие на регион Сливен (ФРРС), финансиран по Оперативна програма “Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския социален фонд.

http://www.regionsliven.org/opak/index.php?option=com_content&view=article&id=79:reportanalisys&catid=36:news&Itemid=11
Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]