Foundation for Local Government Reform
Кюстендил, 16 юни 2011 г.
прегледана: 4211

На 16 юни 2011 г., четвъртък, от 11 ч. в Залата на Община Кюстендил ще се състои среща на желаещите да се включат в гражданския мониторинг на общинската услуга „Поддържане на зелените площи” с екипа на проекта.

Ще получите разяснения:

-          как ще протече наблюдението,

-          как се попълва въпросникът – това ще ви отнеме не повече от 5 минути,

-          къде можете да предадете попълнения въпросник,

-          как можете да се включите в наблюдението онлайн.

Можете да попълвате въпросник за ваше любимо зелено кътче в Кюстендил или за различна зелена площ един път седмично/месечно по ваш избор!

Всеки може да стане граждански наблюдател. Включете се и Вие!

Гражданският мониторинг ще бъде проведен в рамките на 6 поредни месеца (юни – ноември 2011 г.). Наблюдението ще се осъществява с анонимно попълване на кратък въпросник.

Ежемесечно ще се подготвя доклад за оценката на зелените площи в общината и за предложенията на гражданите до Кмета. Очакваме общината да отговори на препоръките на гражданите с действия.

Гражданското наблюдение се реализира в рамките на проект „Граждански мониторинг за ефективно управление на публичните ресурси”, финансиран от Фондация „Америка за България”.

Общините Кюстендил, Гоце Делчев и Кнежа са партньори на ФРМС в реализацията на проекта.

Фондация „Америка за България” подпомага развитието и растежа на динамичен частен сектор в полза на свободна и демократична България. Основана през 2008 година, Фондацията е наследник на Българо-американския инвестиционен фонд, създаден от Правителството на САЩ чрез Американската агенция за международно развитие. Грантовете, които Фондация „Америка за България” предоставя, продължават отношенията на доброжелателство и приятелство между народите на САЩ и България.

 

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]