Foundation for Local Government Reform
Работна среща в Гоце Делчев
прегледана: 4484

Hа 28 януари 2011 г., петък, в залата на Общински съвет - Гоце Делчев представители на местни НПО и читалища дискутираха публичните услуги, които се предоставят на местно ниво. Срещата се състоя в рамките на проект „Граждански мониторинг за ефективно управление на публичните ресурси”.

Екипът на ФРМС представи резултатите от проучване сред бизнеса в общината за оценка на публичните услуги на местно ниво (вижте приложения файл).

Участниците в дискусията не пропуснаха да отбележат нуждата от подобряване на общинските пътища и уличната мрежа, подобряване на материалната база в детските градини.

Общините Кюстендил, Гоце Делчев и Кнежа са партньори на ФРМС в реализацията на проекта.

Този проект се финансира от Фондация „Америка за България”.

Фондация „Америка за България” подпомага развитието и растежа на динамичен частен сектор в полза на свободна и демократична България. Основана през 2008 година, Фондацията е наследник на Българо-американския инвестиционен фонд, създаден от Правителството на САЩ чрез Американската агенция за международно развитие. Грантовете, които Фондация „Америка за България” предоставя, продължават отношенията на доброжелателство и приятелство между народите на САЩ и България.

 

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]