Foundation for Local Government Reform
ФРМС с почетната значка на Община Монтана
прегледана: 7049

Община Монтана по случай 115-та годишнина от обявяването на Монтана за град връчи почетната значка на общината на Фондацията за реформа в местното самоуправление за дългогодишната съвместна и ползотворна работа.

На 1 декември 2006 г. на официална церемония в Монтана кметът на Монтана Златко Живков връчи значката на Гинка Капитанова в качеството й на изпълнителен директор на Фондацията за реформа в местното самоуправление. Фондацията е допринесла значително за развитието на Монтана в сферата на администрацията, икономиката и социалния сектор.

Конкретните постижения от работата на фондацията с общината са изработената Стратегия за икономическо развитие, старта на Центъра за информация и услуга на гражданите, изграждане на детска площадка в село Смоляновци. В момента Фондацията работи в Монтана по програма Форум за опазване на културно-историческото наследство.

Това е второто високо отличие, което ФРМС получава от община партньор, след връчването на Ключа на град Велико Търново от Община Велико Търново по случай честването на 10-та годишнина от създаването на Фондацията през 2005 г.

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]