Foundation for Local Government Reform
2006/06: 3 информационни срещи

Продължава провеждането на информационната кампания "Възможности за развитие на селските райони в България: политиката на Европейския съюз и прилагането на подхода ЛИДЕР", която е инициатива по проект "Селска мрежа и ЛИДЕР", реализиран в партньорство между Министерството на земеделието и горите, Програмата за развитие на ООН и ФРМС.

За информация на тези от вас, които се интересуват от темата: предстоят информационни срещи на 29 юни в Хасково и 30 юни в Кърджали.

Основната цел на информационната кампания е да представи пред общините, местните нестопански организации, бизнеса и гражданите новата посока и възможностите за развитие на селските райони, които са залегнали в общоевропейската политика и Националния стратегически план за развитие на селските райони на България 2007 - 2013 г. Участниците в срещите ще могат да се запознаят със значението на подхода ЛИДЕР за насърчаване на устойчивото развитие на селските райони и ще научат повече за това какво е местна инициативна група и как такива групи вече успешно работят в страната. Запознайте се с предварителната програма на срещата.

За допълнителна информация:
Марина Димова, програмен координатор, ФРМС,
тел.: 02/9768931;
електронна поща: [email protected]

Разходите за материали и храна по време на срещата се покриват от проекта, а участниците от региона следва да покрият разходите си за пътни.

Разчитаме на активното участие на всички заинтересовани от пробуждането за ново развитие селски райони!

Прикрепени файлове

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]