Foundation for Local Government Reform
Втори обучителен семинар за втора целева група по проекта

На 21 - 23 юли 2004 г. предстои провеждането на втория обучителен модул в рамките на проект "Българските общини компетентни участници в усвояването на фондовете на ЕС" II, реализиран от ФРМС с финансовата подкрепа на Институт "Отворено общество". Обучението е озаглавено "Предприсъединителни финансови инструменти на ЕС" и ще се проведе в Калофер.

Основните теми, залегнали в програмата, са предприсъединителните финансови инструменти на Европейския съюз - програма Фар и програма САПАРД; процедурите за програмиране, прилагане и наблюдение на тези програми, както и отделните етапи в процеса на подготовка на проектните предложения. В детайли ще бъдат разгледани и мерките, залегнали в Националния план за развитие на земеделието и селските райони по САПАРД, по които общините имат възможност да кандидатстват с проекти.

Лектори в рамките на обучението ще бъдат Мирослава Георгиева, директор на дирекция "Развитие на селските райони и инвестиции" в Министерство на земеделието и горите и Димитър Матев, зам.-председател на УС на Балканския институт по труда и социалната политика.


Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]