Foundation for Local Government Reform
На 21 - 23 април в София се проведе последният семинар от дългосрочното обучение на първата целева група по проект Българските общини компетентни участници в усвояване на фондовете на ЕС .

На 21 - 23 април в София се проведе последният семинар от дългосрочното обучение на първата целева група по проект Българските общини компетентни участници в усвояване на фондовете на ЕС . В рамките на проекта представителите на общински и областни администрации преминаха обучителни курсове Формиране на общинска политика за развитие , Финансови инструменти на ЕС , Подготовка на проекти и Управление, контрол и наблюдение на проекти, финансирани от ЕС и други източници . След приключване на семинара бе проведена официална церемония за връчване на сертификат на всеки участник, който е преминал успешно три от четирите модула в рамките на проекта.

В началото на юни приключи и дългосрочното обучение на представителите на общински и областни администрации, участници в проект Българските общини компетентни участници в усвояване на фондовете на ЕС . Това бе втората целева група в проекта, която успешно преминава модулното обучение. ФРМС организира официална церемония за връчване на сертификат на всеки участник, който е преминал успешно три от четирите модула в рамките на проекта


Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]