Foundation for Local Government Reform

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ ФРМС

Благодаря за страхотния курс. Наистина беше направен по един много добър начин, информацията беше предоставена по абсолютно достъпен и разбираем начин, така че всеки да може да се справи без затруднения. Надявам се и занапред да има подобен тип курсове, защото Интернет е мощно средство, което разкрива много възможности и което трябва да се научим как да използваме по най-добрия и ефективен начин. Дистанционният курс на ФРМС "Прилагане на принципите на добро управление на местно ниво" е един страхотен пример за това. Благодаря Ви за новите знания, които придобих!
Десислава Патеркова, Регионален младежки съвет "Инициатива", Стара Загора, 2009
 
Обучението наистина беше полезно, ефективно и ефикасно. На мен лично много ми помогна в работата ми като журналист. Избраната от вас форма на обучение - дистанционното - е много удачна и удобна. Дано и в бъдеще да има подобни обучения.
Георги Шишманов, Център по правата на човека "Васил Левски" - Карлово, 2009Наскоро учреденото ни НПО "Гражданско общество" спечели първото си финансиране по програмата за малки грантове на Фондация "Лале". За нас това е успешен старт, тъй като това е първият проект, който подготвяме изобщо. Изказвам своята сърдечна благодарност за обученията ви "Разработване и управление на проекти". От години ходя по всякакви обучения в тази област, но само това ми даде базови знания и благодарение на тях ние успяхме да стартираме дейностите си. Имате страхотен екип. Продължавайте да подпомагате развитието на гражданското общество!

Кремена Славчева, гр. Елена, 13 декември 2006 г.


Центърът за професионално обучение към Фондацията за реформа в местното самоуправление е създаден през февруари 2003 г. с цел институционализиране на обучението, предлагано от ФРМС.


ЗА ЗАЯВКИ И ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:
Николета Ефремова
ФРМС - тел.: (02) 976 89 34, 
е-поща:
[email protected]

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]