Foundation for Local Government Reform
2010/03/10-11: 11та НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ

11та НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ
10-11 март 2010, хотел Шератон, София

 

е-УПРАВЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ - С ПОГЛЕД В НОВОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ

 

Конференцията има за цел да предостави платформа за представяне на успешните практики и проекти във всички нива на администрацията, както и за анонсиране на новите стратегии и планове за развитие на ефективно електронно управление в България и не на последно място, за дискусия между представителите на централната, местна и областна администрации, донорски и международни организации с фокус в административната реформа и е-управлението.

 

През 2010 г. събитието ще се постарае да постави специален акцент върху горещи теми, свързани с новата стратегия за административна реформа, сертифицирането и стандартизирането на информационните системи в администрацията на всички нива, споделените услуги, българското изпълнение на директива 2006/123/EC за услугите, комуникационните аспекти на е-управлението, е-правителство 2.0 и др.

 

Представители на централната, местна и областна администрация, на регионални организации от ранга на Мрежата на асоциациите на местните власти в Югоизточна Европа (NALAS), консултанти и ИТ компании ще споделят и дискутират върху проблемите в сферата на е-Управлението и доказалите ефективността си решения.

 

Организатори:

IDG България

Министерство на финансите

Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията

НСОРБ

ФРМС

ISACA – Sofia Chapter

 

 

Повече информация ТУК


Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]