Foundation for Local Government Reform
Проект „Споделяй, грижи се, излекувай – трансформиране грижите за хората с редки болести“

Проект „Споделяй, грижи се, излекувай – трансформиране  грижите за хората с редки болести“ФРМС започна работа по проект „Споделяй, грижи се, излекувай – трансформиране грижите за хората с редки болести“ ФРМС е партньор на сдружение „Ретина България“ в изпълнението на 2-годишен проект „Споделяй, грижи се, излекувай – трансформиране на грижите за хората с редки болести“.

цялата статия...

Изготвени доклади

Изготвени докладиИзготвени са докладите по проекта за демократично управлението на градовете с районно деление - София, Пловдив и Варна.

цялата статия...

Кръгла маса - Варна

Кръгла маса - ВарнаТрета по ред Кръгла маса на тема „Участие на гражданите в управлението на градовете с районно деление – предизвикателства и добри практики“ бе проведена на 2 март 2021 г. в зала „Юнашки салон“ (бул. „Христо Ботев“ №1), гр. Варна, като бе осигурена възможност и за онлайн участие чрез платформата ZOOM.

цялата статия...

Кръгла маса - София

Кръгла маса - СофияКръгла маса на тема „Участие на гражданите в управлението на градовете с районно деление – предизвикателства и добри практики“ бе проведена на 26 февруари 2021 г. в зала „Едно“ на хотел „Рила“, гр. София, като бе осигурена възможност и за онлайн участие чрез платформата ZOOM.

цялата статия...

Пресконференция по проект

Пресконференция по проектНа 29 октомври 2020 г. от 13.00 ч. в Дом на културата „Борис Христов“ (ул. „Гладстон“ №15), гр. Пловдив, бе проведена Пресконференция по проект „Демократизиране на процесите на формиране и прилагане на политики в градовете с районно деление – София, Пловдив и Варна“

цялата статия...

Кръгла маса Пловдив

Кръгла маса ПловдивНа 29 октомври 2020 г. в Дом на културата „Борис Христов“ (ул. „Гладстон“ №15), гр. Пловдив, бе проведена Кръгла маса на тема „Участие на гражданите в управлението на градовете с районно деление – предизвикателства и добри практики“ по Проект „Демократизиране на процесите на формиране и прилагане на политики в градовете с районно деление – София, Пловдив и Варна“.

цялата статия...

Конференция Световен ГИС Ден 2020

Конференция Световен ГИС Ден 2020Традиционно през ноември светът отбелязва Световния Ден на Географските информационни системи, празник на ГИС обществото по целия свят и в България. Станете част от събитието у нас, като се включите в онлайн конференцията на ЕСРИ България на 18 ноември 2020 от 09:30ч. на живо в Youtube.

цялата статия...

Е-Седмичник 03/2020

Е-Седмичник 03/2020Излезе брой 03/2020 на е-Седмичника на ФРМС.

цялата статия...

Равносметка 2019

Равносметка 2019През 2019 г. Седмичникът на ФРМС излезе в 50 броя

цялата статия...

Визия за зрение

Визия за зрениеСдружение "Ретина България", Фондация за реформа в местното самоуправление и Blindrafelagid Icelandic Association of the Visually Impaired, Исландия, започват работа върху нов двугодишен проект.

цялата статия...

виж всички новини

Valid XHTML 1.0 Transitional


Разпечатано от сайта на ФРМС - Printed from the FLGR Website.
Сайт, разработен от Нимасистъмс. Developed by Nimasystems.
www.nimasystems.com, +359 896 610 876, [email protected]